Sex in de achtertuin

Als tuinman zijnde had ik altijd het idee dat seks avontuurtjes voor anderen waren. Dat las je in de penthouse waar ik mij dan altijd lekker op klaar rukte. Dat ging mij niet overkomen. Maar van de zomer gebeurde het dan toch.

Als zelfstandige kom ik bij mensen met wel wat te besteden. Er zijn klanten die een 2e huis in het buitenland hebben en er dan soms lang niet zijn. Dan hou ik de tuin bij en kan ik lekker mijn ding doen. Als ik in een tuin ben waar ik helemaal uit het zicht ben kan ik het vaak niet laten om mijn pik uit mijn broek te halen en er even overheen te aaien. Masturberen doe ik 2 of 3 keer per dag. Ik ben gewoon altijd geil. Al dat ik een jaar of 6 was kreeg ik tintelingen in mijn pikkie als ik een vrouw met een leren rok zag en met hakken rondliep. Aftrekken deed ik toen nog niet maar met een kussen of deken wist ik mij toen wel klaar te rijden. Toe dacht ik dat als je ouder word het wel minder zal worden maar dat ging dus niet zo.

Ik ben nu 27 en nog steeds zo geil als toen. Net een relatie achter de rug van 3 jaar. We neukten eerst dagelijks maar het laatste jaar zakte dat af naar 2 a3 keer in de week. Ik ben altijd blijven rukken ook waar mijn vriendin bij was. Die vond het wel mooi om te zien en hielp me wel eens mee. En als ze ongesteld was of geen zin had om te neuken pijpte ze me evengoed klaar of ik mocht haar dan tussen haar tieten neuken. Maar toch liep het door mijn seksuele lusten ten einde zeker toen ze mij een keer betrapte toen ik met naaldhakken, een leren rok en panty’s door het huis liep.. Daar krijg ik zon lekker gevoel van in mijn pik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *